28days

Nu är det bara 28dagar tills jag sätter mig på ett tåg ifrån stockholm till St.anton! Jobbet är klart, kommer dock jobba 7dagar i veckan dec-jan, men förhoppingsvis är det bara så mkt jag kommer behöva jobba så kan jag bara ta ett skitjobb sen i feb-april... hoppashoppas.. ska försöka leva på dricks!


Jaja nu är de lov och jag tänkte sova snart... Ny dag imorgon, och nu är man dessutom brun och snygg, testade att solduscha idag, superbra!! rekomendera!


Over and ouuuut!!        


Andas ut.

Kan äntligen andas ut, har fått ett jobb!!!=) Verkar riktigt bra, kommer jobba på en restaurang i backen som servitris och arbetstiderna är ganska bra. De är bra lön och jag får boende och mat så jag är nöjd=)

Köpte gymkort i huddingehallen igår så tänkte köra stenhårt nu innan jag åker, igår gymmade jag 1,5tim och sen körde jag Power Pilates, riktigt skoj men jobbigt. Idag tänkte jag åka dit och simma och köra core.

Sen så jobbar man i helgen igen, sista helgen tror jag! YEEEES! Men nu har jag pengar så jag klarar mig gott och väl i vinter, kommer åka ner till St.anton med runt 30tusen och sen har jag en bra lön varje månad så de kommer inte gå nöd på mig..=) Längtar som en tok just nu!!!! Längtar till de 20timmarna på tåget ner, släpa skidbag/packning mellan tågen och sova på tåget och vakna upp i tyskland och sen vara nära målet, längtar till afterski,soliga dagar i backen, dagar då det bara vräker ner snöflingor stora som dasslock! Nej nu ska jag sluta drömma, de är nära nu!=)

/Josefin

RSS 2.0